Thursday, February 21, 2013

8 Bulan

Pewwit! Hannah dah pandai duduk sendiri uollsss Gigi pun dah ada 3 batang & rasanya dok nak tumbuh lagi sebatang kot, sebab 2-3 hari ni dia asyik meragaaammm ja. Pipi & dagu Mama selalu ja jadi mangsa kena tokak. Sakit oi! Konon-konon nak manja-manja kissing Mama la kan? tapi bila dia geram tu, memang dia tokak tanpa henti! Sabaq je la. Tapi Alhamdulillah, setakat ni bila dia nak tumbuh gigi Hannah tak penah demam lagi. Just tak selesa & sakit gusi ja, so just bagi Hannah gigit-gigit biskut & sapu vicks kat atas bibir dia.

Merangkak? Belum pandai lagi, tapi laaajuuuu ja menyuloq (read: menyusur) tambah lagi bila dia nampak benda yang dia interested nak main. Haha! Kadang-kadang sampai tak dan nak ligan. Laju sangat! Heee La ni dia dah pandai bangun berdiri sendiri & meniti kat sofa. Jangan kata sofa, kat kabinet tv pun dua dok buat lagu tu. Risau oi! Tv tu bukannya ringannn

Susah gila nak bagi dia duduk balik, once dah berdiri memang dia akan berdiri & berpaut kat sofa tu lama gilaaa Siap marah lagi bila kita nak dudukkan dia. Amboiii Diva sangat aih! Tapi kalau orang angkat nak dukung dia bukan main seronok- renyih sampai ke telinga! Hahahannah Hannah.. Jadi anak yang baik na? Mama & Abah saaayangggg sangat kat Hannah ^^

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete